Huzursokagi Bebek arabası konusunda yardımcı olur musunuz?🙏🏼 hangi modelleri tercih etmeliyim önerileriniz nelerdir 🤗
ae1606ae Huzursokagi canım biz Chicconun 3 lu setini aldık . Bebek arabası -ana kucağı -portbebe şehirlerarası da gidip geldiğimiz için port bebe de istedik daha kullanmadık doğumu bekliyoruz ama gayet memnunum suanlik 🙏🙏
Bertevc Huzursokagi bende mamas papas ın ocarro serisini almaya karar verdim, e bebekte kampanyası var puset hediyeli, bu akşam gidip alacağız
ozgeya Huzursokagi Bütçenize uyarsa Mamas Papas Urbo2 tavsiye ederim.11 aydıe kullanıyoruz ve iyi ki dediğimiz en önemli şey. Mamas Papas’ın diğer modelleri de çok kullanışlı bu arada.
Deletedmom3 Ben kısa bi araştırma yaptım mamas papasta karar kıldım ama hangi modelini alacagimda kararsizim. Bakalım doguma daha cok var..
Derin_deniz01 Deletedmom3 Mam Deletedmom3 mamas papas aslında çok güzel ama occoro olan modeli şok ağır
Deletedmom3 Derin_deniz01 ocarro ya bakarken satici arabaya oturdu tekerleklerinde bilye varmis sanirim bu araba beni bile tasir ama diger modellere oturamam sonucta siz arabayi degil araba bebegi tasiyacak dedi. Tek elle acilip kapaniyo. Bi indirip kaldirirken sorun olur diye dusunuyorum
Huzursokagi Cevaplarınız için çok teşekkür ederim verdiğiniz öneriler doğrultusunda bakmaya başlıyorum 😍