bilnazo68o Zynp1016 20. Haftada hissetmistim bende bi anda. Zayif olanlar daha cabuk hissediyor :) cok guzel bi his
sevval55 Zynp1016 elini karnına koyuncada hissetmiyo musun canım pıt pıt vurmalarını dönmelerini? Ben 16. Haftamda o şekilde hissetmeye baslamıstım elime vuruyodu süreklş
Nazlisezgin Zynp1016 ben 24 de hissettim, burdkailere bakma 6 da 11 de hisseden falan var saçmalıyolarlar 😆
zorkadin53 Normal canım ilk gebeliklerde geç hissedilirmiş bende 21 de hissetmeye başladım simdi 23 oldum yerinde durmuyo irkiliyorum bile :) sabret bir haftaya hissedersin:)
Goncagl bilnazo68o bence bunun yaziflikla alakası yok ya 75 kiloydum ben hamile olduğumda şuan 20+4 oldum ve 72 kilodayım 18+3 De ilk hareketini hissettim şuan melek kızımın tekmesiyle birlikte yazıyorum cevabı 😂
Belindaa Hissediyosundur da henüz anlamıyosundur ayırt edemiyosundur kuzum ama kişiden kişiye de değişebilir bu durum 15. Haftamda hissetmeye başladım arkadaşım 20. Haftasında tekme yiyene kadar ayırt edemedi mesela 😂😂🙏
Leyla9292 Zynp1016 benim üçüncü gebelik 21 haftada hafif hissetim geceleri uyurken şimdi 22 haftalık oldum hala az az hissediyorum.