cerrah61 Merhaba arkadaşlar 3 gün önce 107 değerle kanamam başladı ve 3 gündür kanamam fazlasıyla devam ediyor kimyasal gebelik olduğunu teyit ettikten sonra bir daha doktora gitmedim o yüzden yaşayan var mi diye size soruyorum. Parçalı kanama yasıyorum ve adet gibi keskin kasık agrisi yasıyorum bir ara geçer gibi oluyor sonra birden kanamayla birlikte tekrar agri vuruyor . Kimyasal gebelik yasayanlar sizler nasıl geçirdiniz bu donemi
Hazelkrnz cerrah61 dediğin gibi oluyor canım normal adet kanaması geçiriyorsun zaten en fazla 10 gün sürer.Bu arada kimyasal gebelik sonrası hamile kalanlardanım bende ,geçmiş olsun 🙏
Nazzz1310 cerrah61 canım iki ay önce bende aynı sayı yaşadım ve dedıgın gibi oluyor sonra kanaman kesilince bi doktora gözük ultrasonla bakıp tekrar kan testıne gerek kalmıyor ben peşine hamile kaldım inşlh hayırlısı olur hakkında
Anyaangie Evet dediğin gibi oluyor,korkma ,düşük olarak bıle gecmedıgını soyluyor doktorlar,tekrar hamıle kalmaya engel degıl ,hakkında hayırlısı olsun 🌸
cerrah61 Anyaangie bu kadar kanamaya ağrıya endişelendim her dakika doktora gitmeyi de sevmiyorum ama demek ki böyle atlatıcam bunu da🤲🏻 Bu arada amin hepimizin hakkında inşallah 🧡 cok teşekkür ederim
Zeynepzeze Kanama bittiğinde değerin sıfırlanıp sıfırlanmadığını görmek için kan vermeniz gerekli.. Birde söylemeden geçemiyorum belki faydam dokunur. Kimyasaldan dolayı rahim kendini temizliyor. Eğer yumurtlama dönemlerine dikkat ederseniz hatta ovülasyon testiyle yaparsanız çok kısa bir süre de hamile kalma şansınız var. Benim öyle olmuştu çünkü.Geçmiş olsun bu arada 🍀
cerrah61 Zeynepzeze doğrudur kanamam biter bitmez gidicem zaten daha öncesinde de düşük yaşadım kürtaj oldum onun üzerine bir de bunu yaşadım o yüzden bir muayene tedavi olmam gerektiğini düşünüyorum. Cok teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı 🍀
cerrah61 Nazzz1310 ben de oyle yapicam bakalim inşallah bununla atlatmış olurum problemleri cok teşekkür ederim 🧡
4203serife Canm 5 ay önce bende kimyasal geçirdim dedigim gibi cok ağrılı oluyo hatta bu sancı doğum sancisindanda betermiş ben cok kotu olmuştum ve sonra kendiliğinden düştü.sonra bir daha bebek istedik olması ve bu ay bende ovulasyon testi aldım ınsallah faydasını gorurum rabbim her kesin gönlüne göre versin
cerrah61 4203serife tesekkur ederim 🍀Rabbim bir daha yaşatmasın gelecek olan hayırlısıyla saglikla gelsin insallah 🤲🏻 Ben tedavi olup sorunumu öğrenip bir süre dinlenmeyi düşünüyorum kürtaj ve kimyasal gebelik beni yordu çünkü cok kan kaybettim biraz kendimi toparladıktan sonra Rabbim in de izniyle tekrar nasip olur insallah ❤️