Aselll Eminehmc evet nettede normal falan yazıyor bakalam doktor ne dıyecek. Benımde bı gun cok hareketlıyse ıkı gunu kasılma ve az hareketle gecıyor pazrtesı gelsede bende gıtsem.
Eminehmc Aselll Bugün gittim doktora canım enfeksiyon ve mantar çıktı idrarda sonucu daha doktora göstermedim bebek iyimiş çok şükür suyu falan iyi az hareket eden bebek hastaneye gidince coştu resmen doktor bile mübarek yarış atı gibi iki dk durmuyor diyor 😄
Aselll Eminehmc hastaneyı sevdı demekkı 😅 ıyı sevındım yaa suyun guzelmıs enzından kacıncı haftadasın canm
Eminehmc Aselll Evet ya evde çok sakindi 😂 34+5 haftalığım canım doğum pozisyonu almış baş aşağıda bakalım ne zaman doğacak paşa 4 eylülde bi daha ki randevum 😊
Aselll Eminehmc hayırlısı ınsallah benımkıde 7.ayımızdan berı bas asagı merak edıyorum kacıncı haftada gelıcek😍
LeylaCan Rabiabck10 Allah yardımcın olsun mimiğini sağlıkla kucağına al insallah. benimde erken doğum riskim var acaba suyunun azaldığını anladın mı yada hareketlerinde azalma oldu mu canım?