Yaseminbilal_ Kızlar 28. Haftamdayım gün içinde bazen çok hareketli bazen hiç hissetmiyorum normal mi bu durum ?
sinemsepci Yaseminbilal_ bende 28.haftamdayım bi gün yerinde durmuyo bi gün çok az hareket ediyor. Bence normal canım
Gulsevm Feminel16 panik olmayın bebeginiz kendi belirlediği aralıklarda uyuyor çünkü 😊 haraket halinde olmaması çok normal
Gulsevm Hnfe benimde öyle sabah gözünü acar açmaz gunaydin dercesine bir tekme atıyor tamam diyorum uyanmış bu😂 aynı şekilde gece 1 dakika durmak yok içerde kungfu yapıyor sanki 😂
Koza Yaseminbilal_ ay al benden de o kadar. Dün gece daha aklıma geldi böyle sanki yokmuş gibi bomboş hissediyorum. Sırf tepki versin diye müzik falan dinletiyorum yapmadığım şey kalmıyor :D
Mutlu_E Kızlar haftanız benden büyük ben 23+2 ikizlerime hamileyim, bazen hareket ediyorlar bazen etmiyorlar bazen sadece sağdaki ediyor bazen soldaki normal mi bu haftalar da 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Yaseminbilal_ Mutlu_E canım ikiz olarak bişey diyemem ama 24 25 haftaya kadar düzenli hareket etmemesi normal diye biliyorum
Mutlu_E Yaseminbilal_ yarın kontrolümüz var bakalım kafama çok takılıyor, düzensiz hareketleri sanırım