Ikizannesicaca Merhaba ikiz hamileyim sabahtan beri bebekler vajinama kasiklarima tekme atiyor bu tehlikeli mi 30 haftaligim bu arada yasayan var mi
Mom72626 Ikizannesicaca canım doktoruna ulaşma imkanın varsa sorman daha sağlıklı olur. Acaba döndüler mi ki dolum pozisyonunu mu aldılar ya da almak istiyorlar 🤔
BiDunyaMutluluk Ikizannesicaca canım 25+6dayım benim bile oğlum aşağı tekme atıyor. Normalmiş yani panikleme ayakları aşağı uzatıyorlar 😊
Gamizz Ikizannesicaca bunu doktorun daha iyi bilir tatlım. Buradaki çoğu kişi tek bebeğe gebe ikiz-üçüz olan daha az kişi var😊 İnsanlar baksa bile bilmediği için yorum yapmamışlardır .. Seni çok rahatsız ediyorsa doktorunu aramalısın çünkü ikizlerin erken doğum olasılığı daha yüksek diye biliyorum
Ikizannesicaca Suraya kaynanamdan dayak yedim yazsam herkes dokulup meraktan yazar valla pes diyorum.
Esraoktay Ikizannesicaca merhaba bende 32 haftalık ikiz gebeyim. Kasıklarımda değilde vajinamda daha önceki haftalarda hissetmeye başlamıştım halada öyle. Rahim ağzında kısalık açıklık yoksa korkma,gayet normal demişti benim doktorum.
bridetobe Ikizannesicaca bebekler alta baskı yapabilir ama normal diyemem ki sonuçta sancı da olabilir 🤷🏻♀️ Doktoruna gitmen daha sağlıklı canım kontrol ettir ihmal etme . Benim plesenta Rahmi kapatıyor ona bağlı olarak çok baskı iyi bi durum değil . Ben hemen dinleniyorum uzanıyorum öyle durumda
Zeyzeykrt Ikiz gebelik olduğu için erken doğum tetikliyor olabilir mi bence dr. Girmeniz de fayda var
Tgcmrt Ikizannesicaca benimkilerde 34 haftalık aynı şeyi hissediyodum ittiriyo sanki çıkacak bi yeri gibi bugün kontrolümüz vardı dr o korkulacak birşey değil dedi