Ftm4_14 Nur___ inşallah canım yaa bir can geliyor dünyaya ama nasıl geldiğini çeken biliyo Rabb'im herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏
Ftm4_14 asyamomm onzdy kullanıyorum ama bı etkisi olmadı cumartesi doktoruma söyleyecem zoferi inşallah iyi gelir
Ftm4_14 fadimeozbas yemem lazım özellikle bol su içmem lazım ama yok herşeyden tiksndim resmen her gebelik aynı olmaz derlerdi inanmazdim ne doğruymuş
Merve1091 Ftm4_14 aynen suyu çok sevemem rağmen bende su dan tiksinmiştim hatta içince kusuyordum limonlu veya naneli vs karışımlı içmeye çalış tatlı yağlı şeyler yeme tuzlu kraker iyi geliyo sabah yataktan kalkmadan tuzlu kraker ye biraz dur öyle kalk ben faydasını gördüm
Ftm4_14 Merve1091 inşallah canm yaa inan şuan tek isteğim hem kendim hemde bebeğim için iyi beslenmek istiyorum
Fatmaglfth Ftm4_14 limonlu su iç canm bunlar bebeğinin geliştiğinin bir göstergesi kuru şeyler ye çubuk kraker falan
Merve1091 Ftm4_14 birde kolanya koklamak iyi geliyordu bana belki size de iyi gelir ben kolanyayla yaşıyordum kusmamak için😊
Se19 Ftm4_14 ahhh ahhh ne iyi anliyorum... yapicak hiiicbi sey yok. 13. Haftamda kesilmisti sanirim bulantilarim. Agladigimi biliyorum Allah yardimciniz olsun
seyda_44 Ftm4_14 baş ağrısı bende de bu ara çok fazla ama benim normalde migrenim var,normal mi bu haftalarda acaba bende 9+6 yım
Nur___ seyda_44 migrenliyim 12 yıldır, gebeliğimin 4.ayında şükür ki düzene girdi, inş. Böyle devam eder doğum sonrası da, senin ki de düzene girer inş 🙏
sebnemrah Ftm4_14 Bnmde cok kotu asermelerim olmustu dr bana gunde iki kez metpamit bir kezde zofran verdi oyle yemek yiyebilcek hale gelebildim ilacin zarari olsa vermez dr canim.icin rahat ic dr un verdigi ilaci kusmak daha kotu
Ftm4_14 sebnemrah muhakkak öyle tabi metpamit daha çok kusturdu beni ayakta durmaya çalışıyorum bı kuzum daha var onun için direniyorum
sebnemrah Ftm4_14 Evet bazilarina metpamit karin agrisi yapiyor uf ya doktoruna desen ay bnde cok kotu olmustum zofran icene kadar onu esime aldirdim dilimde eridi ve aninda gecirdi bulantimi dr a sor bnce ozel bir ilac ama tık diye kesiyor
Mavilianne Ftm4_14 Geçiyor canım. Biraz zamanı var benim 14. Haftada iyice azalmıştım ama 8. Haftam da bende hiç iyi değildim. Sabah uyandığın gibi kahvaltını yap miden boş kalırsa daha çok bulantın olur. Ben nane şekeri ve çubuk kraker bulunduruyordum yanımda devamlı. Su bile içsem kusuyordum çünkü 🤦🏻♀️ Geçti şükür simdi 32+6 olduk 🥰
sebnemrah Mavilianne Insan o günlre geri donuyor boyle okuyunca dimi 😊 bn hic gecmicek saniyordum 5bck ayima kdar devam etmisti smidi 31+2 im