Mlssa denizadaalpp Yan etkimi bilemem canım ama ertesi gün hafif şişlik ve ağrı olabiliyor birkaç gün süren.Üzerine yatmamanı tavsiye ederim🙏🏻
Nilveannesi10 denizadaalpp ben de 1 saat sonra kolumda ağrı olmuştu hareket ettirememiştim ama 1 saat sonra geçmişti .
Caydemir Ben de bu gün oldum. Herhangi bir ağrı sızı şişlik hiç bir şey yok. İnşAllah böyle atlatırım
Mesa33 Sağ kola mı sol kola mı yaptırmalıyız. Ben normalde sağ el ile iş yaparım. Ama çok iş yapmıyorum genelde yatıyorum. Yatarken de sola yatın diyorlar. Hangi kol daha mantıklı ki
Nrsh Mesa33 kullanmadığınız kola yaptırmanız tavsiye ederim Bi kaç gün ağrı hareket güçlüğü olabiliyor çünkü yaptırdıktan sonra 24 saat su değmemesine özen gösterin
Ebiyim Ben hissetmedim bile. Hemşire bana dedi ki bir iki gün ağrıyabilir. Zerre ne ağrı ne şişlik ne acı oldu.
Skbn01 denizadaalpp ben hicbir yan etkisini görmedim canim çok şükür 🙏 sadece 2 3 gün kolumu kaldırıp indirirken hafif sızı oluyordu sonra o da geçti,3 gün sonra 2.dozu vurulucam ne olur bilemem ama..