Aysglbzdmr Nasipse kızımız olacak ama isim konusunda hala kararsız kaldık ebrar ismini düşünüyoruz yanına bir isim daha düşünüyoruz fakat bulamadık fikirlerinize açığım yanii😊
Erebel Aysglbzdmr cnm benim ismim Nur Ebrar ama ogretmenim Ebrar Ece derdi ben de bunu onerebilirim ikiside isimin anlamiyla uyumlu kizim icin Ebsar ismini dusunuyordim ismimle uyumlu olmasi icin ama kullanamicam Galiba :(
Didi6 Erebel Ben de tam Ebrar Ece diyecektim. Ebrar ismini ben beğenmiyorum, söylenişi zor. Ama madem karar kıldın bu isme, yanına kolay söylenişli bir isim yakışır (Ece gibi).
Erebel Didi6 cnm ben nur Ebrar 😉 ben kizima Ebsar dusunuyordum ama telafuzu kolay olmadigi icin vazgectim
Didi6 Erebel Ebrar Ece tavsiyesi için seni alıntılamıştım. Diğer yazdıklarım başlık sahibi içindi. Karışık yazmışım biraz, kusura bakma. 😁 Ebsar farklı bir isim ama telaffuzu çok zor değil bence. Efdal veya Didar nasıl? Onlar da uyumlu Ebrar'la.
Erebel Didi6 :) oneriniz icin cok tesekkurler cnm esim in akrabalari bana Ebrar demiyor hep ebru diyorlar Ebsar ima esra derler diye dusunuyorum 😁
ebrarmom08 Aysglbzdmr leyla ebrar yaziyor kimlikte ama tek ebrarı kullanıyorum leylayi es koydu anasinin adi 🤪😬