Konul_Nilay Bu gün doktorum çocuk da 2hafta kilosunda gerileme var dedi.oysakı 4 gün önce her şey iyiydi.4günde biraz iştahsız kaldım yiyemedim.acaba ilürki haftada yakalayan varml kilonu?suyuda azalmış dedi 29+4haftayız
OzgeSrc Konul_Nilay Bana da o haftada 2 hafta karin cevresinde gerileme var dediler. Burdaki arkadaslarin tavsiyelerini dikkate aldim sıkı beslendim sukur 32 de haftasini yakaladi. Süt muz kefir yesil mercimek et urunleri ceviz bunlari tuket
duyguuuuuu41 Konul_Nilay pekmez tayin bal gibi şeyler kilo aldiriyo bebege canım ben her gun bi tatli kaşigi yiyodum sonra doktor bana yasakladi kilo almasin diye onun disinda kaşar peynirini patatesi ve muzu falan da yasak etti ordan yola cikarak bunlar kilo aldiriyo bebege diyebilirim
bilnazo68o Konul_Nilay gunluk 1 kase yogurt .muz tuket canim. Kurban gecti et haslamasi suyuda iyi gelir .daha onunde var hafta son haftalarda daha hizli kilo aliyor merak etme. 36 haftamda 2300 demisti simdi 39 haftayiz 2800 olmus bile.kilodan icin strrse girip canini sikma
Konul_Nilay bilnazo68o tmm cnm dediklerini yapcam.mus yoğurt.et ve et suyu.zaten et çok tükeriyom .inş.erken doğum riskim olduğu için rahat dilim
Efecik Konul_Nilay muz kaşar yumurta bol tüket son zamanlarda daha çok alıyor hiç üzme kendini toparlar
Konul_Nilay Efecik inşallah cnm.muz yedim.kaşarda var yerim cnm.erken doğum riskim olmasa kilo umrumda olmaz.tşkler cvb için
Konul_Nilay duyguuuuuu41 yerim canım artık bu günden başladlm muza üzüme .sabahda kaşar süt yer içerim.balda alırız