Superfreshlerim oldedi ben skip hop aldım, biraz pahalı fakat arkadaşım 2 yıldır kullanıyor çok memnun ve hiç yıpranmadı
SemaAsya oldedi İnstagramdan kasifbebek diye bir sayfadan aldım 110 TL Kırınkıl kumaş. Piyasada bütün çantalar birbirinin aynısı ama bu biraz daha farklı kumaşı da çok iyi. Lacivertini aldım .Fotoğraftakinden daha güzel.
Meinwunder oldedi ben weego markasini tercih ettim indirimdeyken 80 tl ye slmistim. Kumasi ve fermuari kalileti. Ici genis ve önemli bi nokta cantanin kendisi hafif. Henüz kullanmadim ama cok esya aliyor 😊
eslemimm58 Merhaba ben instagramda bebekcantalari diye bi sayfa var ordan aldım dün geldi gayet şık kullanışlı çokta çeşit var ordan bakabilirsiniz☺️
ipeksm Superfreshlerim skiphop 500tl gibi çok yüksek fiyatlı ben de muadili yoyko aldım 200tlye gayet iyi duruyor. Henüz kullanmadım
MelekEzgi Bütçeniz nedir? Ben kipling almayı düşünüyorum 🤔 Senelerdir çantalarını kullanırım sapasağlamlar hala.
GuelGltkn oldedi ben gecen hepsiburadan aldim indirim vardi 130tl canta yi 69 a aldim hepsiburada da herfün 4 tane ürün indirime giriyo ben takip ediyorum belki baska bebege lazim olsn bisey daha girer diye size de fikirnolsun
Superfreshlerim DuyguDuman skip hop forma sırt çantası, fotoğraf göndermeyi bilmiyorum, fotoğrafını atamıyorum o yüzden
deletedmom309 Ben Okiedog almıştım, içinde ve dışında çok sayıda bölme var. İçinden alt açma matı, kirli bez koymak için fermuarlı ufak çanta ve termal biberon kabı da çıkmıştı.
Deletedmom2 deletedmom309 bende ondan almayı düşünüyordum şuan güzel indirim var e bebekte kullanış açısından memnun musunuz
deletedmom309 Deletedmom2 çok memnundum, tepe tepe kullandım ne sökülme ne başka bir şey sapasağlam duruyor ikincide de aynısını kullanacağım. Ben sırt çantası olan modelden aldım, taşıması daha kolay oluyor sırtta.
Superfreshlerim ipeksm yoykoyu gördüm fakat kullanan bir yakınım yok diğerinden arkadaşlarım memnun olduğu için onu tercih ettim, gelen ürün de gayet güzel