Superfreshlerim Yenianne26 ilacı yataktan kalkmadan içip 1 saati yatarak geçiriyorum, kalkınca hemen kahvaltı yapıyorum yoksa midem bulanıyo
Donna Yenianne26 bir kaç gün sabah içtim aç karna baş dönmesi bulantı yaptı bende . Sonra gece yatarken içmeye başladım . Daha rahat uyumaya başladım . Onun dışında yan etkisini görmedim 🙂
07052019 Yenianne26 dışkı rengi siyah ve kokusu çok ağır. Bi de kahvaltı yapana kadar midem bulanıyor. Kahvaltı yapınca geçiyor. Onun dışında bişey yaşamadım.
Yenianne26 Ya bana ishal yaptı. Birde dışının rengi çok koyu oldu pazartesi kontrol var ozaman sorucam bakalım
sevval55 Aç karnına yazıyor ama ben kahvaltı masasında ilk lokmamla beraber yutuyorum, hap yutamıyorum cunku asla sade içemem bişeyle yutup onu unutmam gerekiyor😀 evet benimde dıskı rengini siyah yaptı baska bir yan etki gözlemlemedim
Yenianne26 Birde ishal özellikle ilacı içtikten 15 dakika sonra direk karın ağrısı ile wc ye gidiyorum
Mucize1 Başta sabah aldım mide bulantısı yaptı bi de demirle beraber kalsiyum içeren şeyler yememek gerekiyor (en az 2 saat) daha iyi emilim için gece yatmadan almak en mantıklı olan. İdrar rengi de demir takviyesi alındığında koyu yeşil olur tıbben böyle
Guligul Gece yatmadan kullanmanizi tavsiye ederim. Kalsiyum iceren yiyeceklerle birlukte alinmamasi gerekir uzeirne kahvalti yapmak etkisini azaltabilir. Ayrica sabah icilince kabizlik yapma ihtimali cok yuksek gece icilince rahatsiz etmez.
Brnsl Yenianne26 iki üç lokma yiyip kahvaltı arasında içiyorum ben bazen unutup kahvaltı sonrası da içiyorum aç içemem zaten kokuyor 😭 kabızlık yapıyor sadece
Mehtaponur Yenianne26 Bende ferrum demir ilaci kullaniyodum ama kabiz yaptigi icin biraktim dün doktoruma soyledim Sende demir kabizlik yapiyosa ne kullanirsan kullan yapar dedi bol bol kirmizi et ye dedi
sevval55 arastirmacianne neden yaramasın doktorum bir sorun olmadıgını soyledi. Kocaman hap yutamıyorum kahvaltıdan once ilk lokmamla yutuyorum işte