Kbr318 düşükten sonra beta hcg hemen sifirlanmiyor. Sifirlanmadan yumurtlama olmaz, hamile kalamazsiniz. Ben düşükten sonra yaklaşık iki üç hafta boyunca ara ara hamilelik testleri ile hormon sıfırlanmış mi diye takip ettim. Bayağı bi zaman hamileymişim gibi çift çizgi çıktı. Tek çizgiyi gördükten sonra sifirlandigini anladım. Siz de once betanizi bi kontrol edin. Düşükten hemen sonra yumurtlama olmayabilir. Ne zaman olacağı hiç belli değil. O yüzden adetin 1. Günü hangi gün diye saymanız çok mümkün değil. Bundan dolayı zaten doktorlar bir adet görün diyor ki tarih VS belli olsun.
Benim şöyle oldu: Hatırladığım kadarıyla yaklaşık 10 gün boyunca düzenli kanamam oldu. sonra bi kez de çok kısa bi ara kanama oldu . O ara kanama adet kanaması gibi bir şeymiş sanırım, sonrasında yumurtlamisim ve hamile kaldım. Yumurtlama zamanım düşüğün 20. Günü gibi bir şeydi. Çünkü düşükten 20 gün sonra ilişkiye girdik ilk defa. Ve o gün hamile kalmışım. Sizin yumurtlamaniz nasıl olur, ne zaman olur bilinmez. Herkesin farklı. O dönemler betasi 40-50 gün boyunca sıfırlanamayanlarin yazılarını da okumuştum mesela. Dediğim gibi ilk önce hamilelik testi yapıp beta sıfırlanmış mi ona bakın.