Brcdmr Sabahları kalktığımda gerinme hissiyatı oluşuyor gerinmek istiyorum ama kasıklarıma ağrı giriyor sizce gerinmelimiyim bebeğe zararı olurmu
Sumeyraerva Brcdmr cok kasmadigin surece sikinti olacagini zannetmiyorum kasiklarini felan cok zorlama ama dikkatli ol bende geriniyorum arasira istemsizce oluyo
Yprkk Brcdmr ben en son ne zaman gerindim hatırlamıyorum bile 🥺🥺 Bebiş için sağlıklı bir hareket değil
edablbl Brcdmr esinden bile ayrılabılıyormuş bebekler. Bnde cok gerinirdm uykudan uyandgmda ıstemszce oluyor sonra geri toparlıyorum hemen kucuk kucuk gerının kollarnz ayaklarnz malesef 9 aydır hasretz 😊
Ozlem2634 Brcdmr yaa bende gece uyurken farkına varmadan gerınıyorum kasık agrısıyla uyanıyorum ıstemsızce oluyor ama 😣
Hanzadeilknur Bende ilk haftalarda sabahları ayak uclarıma uzatabildiğim kadar istemsizce geriniyordum bu iyi değilmiş magnezyum eksikliğinden magnezyum kullanın geçiyor
Ozgdnc Doktoruma sorduğumda gerinmemem gerektiğini söyledi. Bende mümkün olduğunca yapmamaya calisiyorum
Brcdmr Ya bende gerninince istem dışı oluyor kasığıma giriyor artık uyku esnasında uyanıyorum dönerken gerinmek geliyor ama toparlıyorum kendimi 🙁 dikkat edeyim ozaman 🙁