Lamiaah Selam kızlar, 15+3 hamileyim , 1kq aldım,karnım sabahları yok gibi, bazen ise nisbeten büyük, akşamlarıda bazen büyük oluyo , bazen küçük ...acaba bebeğim büyümüyomu?artık karnım belirginleşmeli diyilmi?
Ozge3747 Lamiaah Büyümesin ne yapacaksın daha iyi, bebeğin gelişiminin karınla alakası Yok. Ben de senin gibiydim sonra 20. Haftadan sonra bir büyüdü şimdi ne kıyafet oluyor ne rahat hareket edebiliyorum.🤗😉
Superfreshlerim Lamiaah 16+2 yim ikiz gebelik, 1.5 kg aldım benim de karnım çok belli değil ama bebekleein gelişimi haftalarıyla uyumlu 20. Haftadan sonra daha belirgin oluyor sanırım
Esrabklmz Canım acele etme ben 26 haftamdayım şu an hala 1 kg almış gözüküyorum ve karnım 20. Haftadan sonra hafif belli olmaya başladı kimseyi inandıramıyorum şu an 6 aylık hamile olduğuma iç karnın geniş olabiliyo ve karnın daha geç büyüyo bence buna sevinmelisin emin ol belli olacağı günler de gelecek
YesimOzan 30+3"üm karnım var ama o kadar çok belli olmuyor dışardan bakınca soranlara diyorum 7 aylık hamileyim kimse inanmıyor 🥰🥰😄
gLycn_ Daha çok erken. Anca 25ten sonra vücut tipine göre belli olmaya başlar. Ben 30larda bile göbeği belli olmayan gördüm. İç karnın genişse baya geç çıkıyor karın ki öylesi daha rahat oluyor emin ol.