Beyazmelekk Kizlar 2 gündür basladi ama bu kadar cok kasinmiyordu gözümden uyku akiyor ama kasintidan yatamiyorum ne yapicam sıkıntıya girdim yaa :(((
Nuray_murat Beyazmelekk geçmiş olsn cnm bende de aynı problem vardı travazol krem verdi doktorum iki günde kesti
Nurlella Beyazmelekk bende suan aynı durumdayım fitil kremler ve toz ilaç verdi doktorum ben fitili kullandım biraz rahatladım bugün uykudan uyandırıcak kadar kaşıntı ile kalktım kremi sürdüm ismi canolen bakalım inş geçer yoksa tekrar doktora gitmem gerek ayda bir tekrarlar oldu benim
Nani926 Beyazmelekk doktorunuza sorun,ilaç versin)çok kötü bir kaşıntıdır o böyle hep kaşıyasın varmış gibi.Allah acil şifalar versin🤲
Sebogelin Beyazmelekk ben aynısını yaşadım ilk kızımda ne kadar fenadır bilirim. Doktorun verdiği fitil ve krem iyi gelmişti. Bi de çok akıntın yoksa gece falan iç çamaşırı giyme gecelikle yat o bölge hava alınca kaşıntımı azaltıyordu benim. Sonra dpktorun verdikleriyle geçip gitmişti
ekara Beyazmelekk benim 3 ayda başladı 5.5 aylığım kullanmadığım ilaç kalmadı geçmedi. 2-3 haftada bir mutlaka ilaç alıyorum😂 mantarı bünye yapıyo ya ne kadar dikkat etsemde olmuyo. Doktor doğuma kadar sende geçmicek gibi diyo. Sonrasında sana ağızdan hap veririz dedi o şekilde ara ara fitil kremle falan devam ediyoruz. Ciddi bir durum değilmiş mantar olması.
Oglumabioluyor60 Papatya cayı al kaynat onunla yıka cnm bırde sırke bide batıkon uyguluyodum bn sıcak havluya dokup koyuyosum ıyı gelıyodu
ekara gokturknannesi malesef bilmiyorum sormadım. Sizinki doğuma kadar geçer belki herkesin bünyesi farklı çünkü.
[silindi] Beyazmelekk canım hiç bişey kullanma sadece tentürdiyot ile içini dılını her tuvaletten sonra güzelce temizle ben öyle geçirdim ilaçlar daha çok ilerletiyor bence tentürdiyot kurutuyor kaşıntınında kesildiğini görürsün zaten
Busramerve Beyazmelekk doktoruna danışmadan travazol kullanma içinde kortizon var hamilelikte yasak. Bana terbisil verdi doktor. Birkaç güne geçti. İç çamaşırını kaynat ve ütüleyerek giy, bol su iç, vajinanı sirkeli suyla temizle günde bir kez.