Dilara-sadik Mayıs ayında kimyasal gebelik yaşamıştım 3üncü reglimi oldum gene olmadı. Rabbimden hayırlısını diliyorum.🤲allahım isteyen herkese o güzel haberi almayı nasip etsin. Kimyasaldan sonra hamile kalmakta problem yaşayan oldu mu ?
Ayferesin Dilara-sadik canım bende mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm yarın kan verip beta değerine batıracağım hiç üzülme rabbim dilediği zaman hayırlısını verir insaAllah
Momzls Dilara-sadik ben kimyasal gebelikten sonra tam 9 ay sonra hamile kaldım artık pes etmiştim ayıptır söylemesi artık bırak ayaklarını dikmeyi iş olsun bitsine getiriyordum tam vazgeçtiğim ayda geldi mucizem
abcd1234 Dilara-sadik bende 10 ay sonra hamile kalmıştım.baktım stres yapıyorum, boşverdik ikimizde.sonra sürpriz ☺️🎉 23 haftalık.herşeyin bi zamanı var, sıkma canını, rahatla, vardır rabbimin bildiği bi zaman...
Dilara-sadik Momzls sağlıkla büyütün inşallah🤲 Zor gerçekten düşük haşadıktan sonra zaten insan acaba gene mi öyle olucak diye bir strese giriyor onu atlattık şimdi de üç aydır niye olmuyor diye stres yapıyorum ister istemez ama tabi herşeyin bi zmaanı var biliyorum allah hayırlısını versin hepimize🤲
Ayferesin Dilara-sadik cok tesekkur ederim rabbim tum isteyenlere tez zamanda eli ayagi duzgun hayirli evlatlar nasip etsin insaAllah🙏
Dilara-sadik abcd1234 sağlıkla gelsin🤲 Evet haklısınız gerçekten stresten çok etkileniyor evet bende güzel haberler alacağım günğ sabırla bekliyorum🤗
Zkolip Dilara-sadik ben kimyasaldan sonra 1 regl sonrası hamile kaldım ovulasyon testi kullan canım çok iyi ben ilk gebeligimde kullanmıştım hemen olmuştu ama işte kimyasal oldu
Busimss Dilara-sadik geçen sene mayısta hamile kaldım kimyasalmış düşürdüm canım tam 9 ay sonrasında hamile kaldım ama kafama çok bence o yüzden gecikti