Meinwunder Merhaba, 25 haftalik hamileyim. Bugün igne batar gibi göbegimde aci hissettim. Hemen baktim varis! Bildiğin damar çıkmış. Bacak ve genital bölgede oluştuğunu duymuştum ama göbekte? Bu da normal bişey mi? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Srnkrbrn Meinwunder nasıl oluyot ki damar damar gibi görümtü mü olusuyo o bende de var ya normal bişeydir diye hiç oralı olmadım ben
Meinwunder Srnkrbrn kılcal damar oluştu. Ama önce acısını hissettim ayaktaydım bayadır. Bi baktım damar. Hani bacaklarımda oluyordu da göbekte ilk kez oldu ve acı hissettim ya. Catlak yok ama damar damar dedigin gibi. Internette hep bacak veya genitalde olabilecegi yaziyor. Bide aciyinca korktum 🙃
Srnkrbrn Meinwunder doktora sordun mu yoksa yeni mi farketttin canım aslında göbegimizide görüyo kadın dogumcu ama bilemedim ben yarın arayıp sorsam mıyada 5 inde gidicez o zaman sorayım bi merak ettim kramp gibi benimde oluyo bazen ama damarlar cok net yani mor mor
Meinwunder Srnkrbrn bu aksam oldu ilk kez. Haftaya kontrolüm var ama eger cogalirsa arar sorarim. Olmadi haftayi beklerim. Aynen böyle degisik bi aci ya. Evet benimde kirmizi ve mor.