duyguuuuuu41 kakasını yaptıgını anlayamıyorsun ancak suyun geldiğinde anlaşılabiliyormuş 41.haftaya giriyorduk ve bebeğimin gelmeye hala niyeti yoktu kilosuda 3900 dü bebek irileştikçe ve günü geçtikçe yapma ihtimali çok yüksek o yüzden sabah akşam hastanede 3 gün nst ye girdim hala bir sancı yoktu bebeğin kalp atışları güzeldi ama risk durumuda yüksekti anlık oluyomuş doktor ben normal istiyoruö diye 3 gün daha müddet verdi ama herhangi bir mesuliyet kabul etmem bana kalsa hemen alıcam sezeryana seni tek şansın suyun iyi ve kalp atışı güzel ama yarın ne olcak bilemem dedi bende her dk bebek hareketlerini kontrol etmeye başladım ama sonra tehlikeye atmak istemedim çünkü hiç açılmamda yoktu sezeryanla doğuma girdim çok şükür sağlıcakla doğdu bir sıkıntı yoktu ama bir sıkıntı olursa kendimi affedemezdim ayrıca sezeryan korkulcak kadar zor değil sadece normal doğumdan daha geç toparlıyosun şuan pişman değilim sezeryanı onayladığıma ☺️🤱yavruşum 10 gündür sağlıcakla yanımda çok şükür sorunsuz çıkış yapıldı☺️2 gün sonrada hemen korse giysim korse büyük rahatlık için temizleniyo karnın çabucak iniyor ☺️