neviinn Göğüs ucu küçük olup da büyüyen var mı?? Veya büyümeyip aynı kalan.. Eğer büyümezde emzirmede sıkıntı yaşarım diye endişeliyim🙁
Ipekyucekan neviinn ben de tam tersi, büyük meme ucu problem yaratır mı diye post açacaktım, iyi olmuş senin açtığın 😊 biberon aldık anne meme ucuna en yakın dediklerinden ama benim meme ucunun yarısı kadar, endişeleniyorum benim meme ucumu tutamazsa diye 🤔
Zeynep9398 neviinn hamilelikte genelde küçük uçlu oluyor ama gebe okulunda ebe bize son haftalarda kendiniz ucunu çıkarmakta çalışın ki bebek doğunca tutabilsin dedi ama çok oynamakta erken Doğumu tetikliyor bileğin olsun çok fazla uğraşma :)
Esramese neviinn yasamazsn canm bnmkide tam tersi findik buyuklugunde rahat ememiyor agzindn kaçıyor 😂😂😁😂
Hulyalp neviinn canim sakin slikon gogus ucu alma ilk dogumumda kullanmis biri olarak soyluyorum ve kullananlarinda en buyuk problemi gogus ucundaki havayi sut o bosluga birikene kadar bebek yutuyo ve inanilmaz gaz olayi yasaniyor. Bir sure sonra kullanmayi birakmak istesen bebek alisiyo silikon ucu istiyo. En yakin zamandaki ornegi kardesim sadece bir kac gun denedi ve cok pisman oldu. Bizim kardesler olarak gogus uclarimiz cok kucuk ama emin ol sut indiginde parmagin uç bogumu kadar buyuyo ve sisiyo uclari bu da bebegin tutmasini kolaylastiriyor sonra zaten yakalamisken sut bitene kadar birakmiyolar. Ucu kucuk olmasina ragmen suan ikiz bebek emzirebiliyorum onemli olan aslinda ucu degil kahverengi yerinin bebegin iyi yakalamasini saglamak
Aleyyynavefa Benim hem gogus hemde uclar kucuk 😕 cevremdekiler dogurunca buyur sut dolunca diyo ama bilemiyorum
melike0411 Eczaneden silikon uç al tavsiye ederim yara olmasını engeller ve bebegin rahat emmesini sağlar belli bi süre sonra ucu da çıkar netten kullanım videosu izleyebilirsiniz
neviinn Hulyalp gaz problemi yarattığını duymuştum evet 13.haftamdayım daha bakalım ilerleyen zamanda birazcık büyür de emebilir yavrucum 😊
Zulubik neviinn emzirmis bütün arkadaşlarım şunu söylüyor: memeyi bebeğin ağzına tikistir iyice. Şu pembe halka kısmı var ya onun tamamı bebeğin ağzına girsin. Merak etme boğulmaz diyorlar. Zaten o şekilde olunca bebek tam tutuyor ve emdikce de uç çıkıyor. Yara da olmuyor böyle olunca. Bana söylenenler bu şekilde :)