Umutherdaimvar Kızlar iyi akşamlar 16haftalık hamileyim ve normaldede göğüslerim iriydi hamilelik direk onlara vurdu şimdiden balon gibiler ve özellikle geceleri çok kaşınıyorlar tüm gün sütyen içinde sanırım yatarken çıkarınca etkisi daha çok oluyor. Bu duruma nasıl çare bulabilirim
Min_nak Umutherdaimvar kaşıntının nedeni genelde kuru olmasıdır.. Benimde göğüsler ilk haftalarda çatladı hep.. Baktın kaşınıyor hemen nemlendirir.. Ben karnım için yaptığım karışımdan sürürdüm hep.. Şimdi de göbekte Göğüs de kaşınmaya başladıkça hemen nemlendiriyorum geçiyo..
Leyla9292 Umutherdaimvar bende çok çektim deli gibi kaşınıyordu terledigi zaman dahada çok kaşınıyordu nemlendirici sürüyorm ama yine pek etmiyor şimdi 21+2 olduk kaşıntısı daha iyi durdu biraz. Üçüncü gebelik ilk defa bunda öyle oldu sanırım sıcaklardan
Senazencir Umutherdaimvar baktım kaşınıyo sol göğsüm de çatlama olmuş hemen vazelin sürdüm sonra sol çatladığıyla kaldı sağ hiç çatlamadı tabi karnım belim için aynısnı söyleyemicem😔
yavrukoala13 Umutherdaimvar benim 2. Gebeliğim ilkinde hiç yaşamadm fakat bu seferkinde deli gibi büyüdü göğüsler inanlmz bir kaşıntı oldu dedgn gbi o haftalarda kaşımaktn artık kanatıyordm hametan sürüyordm geçiyordu bu sefer başka taraf kanıyordu şuan 35. Haftaym hala olur kaşntı ama azaldı deneck kadar az inş çabuk atlatrsn sende sinir bozucu birşey
Akademisyenanne Umutherdaimvar o haftalarda benim de oyleydi. Hakiki zeytinyagi kullandim. Fazlasini ceksin diye havlu kagit koydum ustune. Cok sukur catlamadan atlattik.
Umutherdaimvar Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim🙏🏻 Bütün gün işte terliyor evet, akşam oluncada beni çıldırtıyor çatlama yok ama kaşıntı çok🤭 zeytinyağını bir deneyeyim, iyiki burası barda birbirimize fikir danışıyoruz ilk gebelik çok zormuş çünkü🙁