Seyhanncan Kızlarr açılma olması için doğumu hızlandırmak için ne yapmalıyımm sizce 39 haftalığım ve artık doğsun istiyorum strese girmeye başladım yetti gala 😂😂😂😂
Zeynep9398 Seyhanncan ahududu yaprağı çayı bayağı etkili ve 11 hurmayı yarıya kesip çekirdekleriyle 3bardak suyla kaynatıyorsun bi bardak kalana kadar buda çok etkiliymiş bnde37 e giricem 38 de bunları yapmayı düşünüyorum 😊 sen 39a kadar iyi dayanmışsın 😆
Seyhanncan Pnr347 2 haftadır paket paket hurma bitirdim valla artık midem kaldırmıyor şeker komasına giricem az kaldı 😂
Yavuzmusab Ne yapsak boş sanki canları ne zaman isterse o zaman geliyolar ama merviven çıkma yokuş yürüme gibi şeyleri duymuştum ben rezenede içiyorum ama süt olsun diye gazıda aliyo kasılmayı sağlıyo tavsiye ederim 😊
Seyhanncan Yavuzmusab yaa rezenenin bi zararı yok dimi ben emzirme döneminde süt yaptığını gazı aldığını duymuştum bi deneyim bende
Yavuzmusab Seyhanncan ben ender saraçtan dinlemiştim süte hazırlık diye şimdiden içiyorum bi zararı yok bildiğim kadarıyla
Zeynep9398 Seyhanncan sıcak sanırım o kadar bilmiyorum ama içilebilir bi hale gelince içiliyordur heralde