Hnfvndk Canım cektı ya sancımda var normalde yıyordum ama sancm var smdı bılemedım farkeder mı yesem (37+6)
Fasulyem22 Hnfvndk birincisi acı reflüyü tetikliyor. Ikincisi hemoroid probleminiz varsa tuvalet çok sıkıntılı olur. Üçüncüsü doğum oldu olucak sanırım süt verirken yemeyin diyorlar onu kesin diyemem. Onun dışında mide rahatsızlığı yoksa sıkıntı olmaz
Hnfvndk Fasulyem22 ay sukur bı rahatszlıgm yok bebek asagı ındgı ıcn de mıdem rahat reflum gectı. Emzırme de ıste ne zaman dogcak bılmıyorum.su bımdekı mınık tursu acılar var ya onlardan yesem bı ıkı tane 🙈
Melekmehmetmadan Hnfvndk aserdigimden beri yiyorum bir şeyde olmadı sabah kahvaltisinda bile yiyorum yani o kadar her vücut bir değil ama sen rahatlican kadar ye
Hnfvndk 12_yil_sonra Melekmehmetmadan Ay yedm bıraz valla dayanamadım gece gece. Dogum yakın oldugu ıcn ıkılemde kalmıştım öncekı haftalarda recelle acıbıber yıyodum. 🙈🤭
Hnfvndk 12_yil_sonra Melekmehmetmadan Ay yedm bıraz valla dayanamadım gece gece. Dogum yakın oldugu ıcn ıkılemde kalmıştım öncekı haftalarda recelle acıbıber yıyodum. 🙈🤭