ESMERKADIN Şanlıurfada yaşayan gebeler bu sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz? Ben aşırı bunalıyorum daha çok ağırlaşmama rağmen 28 haftalığım
Hapyymomm ESMERKADIN aynen cok sıcak hamilede olun ca daha cok sıcak siz urfanın neresinde oturuyosunuz
Ozge3747 ESMERKADIN Aynen biz de öyle gün içerisinde mecbur kalmayınca dışarı çıkmıyorum, akşam serinliğinde çıkmaya çalışıyorum.
Aynur63 ESMERKADIN valla ben bide çalışıyorum düşünün öglen yemege eve geliyorum o sıcakta tekrar işe gitmek yeminle işkence yani 32 haftayı dört gözle bekliyorum Allahtan klima var yoksa sıcaktan buharlaşcaz 😂
Beklenenan ESMERKADIN hala sicaklar devam ediyor mu oralarda. Ankaranın ayazında bi ben mi kaldım😩 geceleri 12 13 dereceye kadar düşüyor. Gün icinde de 20 derece falan ama gecen hafta burası da yanıyordu cok kötüydü valla
Ozge3747 Beklenenan Keşke biz de o dereceleri görebilseydik valla hiç şikayet etmeyin. Buralar gece bile 30 dereceden aşağı düşmüyor 🥴🤗
Beklenenan Ozge3747 evet sicakta da hic cekilmiyor cidden hamilelik oralar da tez zaman da soğusun insallah 😀
Beklenenan Ozge3747 evet sicakta da hic cekilmiyor cidden hamilelik oralar da tez zaman da soğusun insallah 😀