Premsesimvaar Diğer postumu hatırlarsınız iki üç gündür kızım emmiyor süt içinde birikiyor Du bugün biriken sütü sagdim. Sorum şu anne göğsünde iki üç gün kalan süt bozulur mu? Sizce bu sütü bebeğime vermelimiyim?
Merakliana Premsesimvaar canım bnm emzirme dönemimde oglum hem mama hem meme alıyordu bnm de cok sütüm yoktu ztn iki gün emzirememiştm ztn mama veriyodm. Sonra emmek istedi mesela beni cok uyardılar cocuk zehirlenir öyle olur böyle olur sag sütünü sonra ver diye yani 🤷🏻♀️ Bilmiyorum ama istersen sağ bi için rahat etsn bana öyle dediler bende korkudan sagıp sonra emzirmiştm
Merakliana Premsesimvaar hatta babaannem bizim köyde bir kadının oğlu öyle yaptı da bebek sütten zehirlendi diye bana kızmıştı ama eski zmn kim bilir neyden oldu artık ona mı yordular bilemicem ben gene de korkup sagmıstm
Zeynep9398 Premsesimvaar sütün göğüste çok kalması mastit yapıyor diye biliyorum bence sağ daha büyük seylere yol açmaması İçin emzirme konusuna gelirsek bence bsy olmaz cenki yaradan onu o şekilde dizayn ediyor bozulacak olsa gebeliğin son haftalarında iyice süt gelmeye başlıyor ve icerde bekliyor doğar doğmaz da emziriliyor bi sakınca olmuyor yinede sen bilirsin