Seymaa16 11 haftalığım sol kalçamda ağrı var hep aynı yer merdıven çıkarken Babanne gibi oluyorum neden acaba 🤔😶😯
Emellezel Seymaa16 o bende de var canımm yürürken kuyruk sokumundan doğru iniyor ben 17 haftalık hamileyim doktoruma söyledim kemik yapınla alakalı olabilir bel fıtığındanda kaynaklanabilir dedi ama bende bel fıtığı var mı bilmiyorum açıkcası
Emellezel Asel58 magnezyum ben kullanıyorum ama kasık ağrım falan olmuyor ama kalça kısmındaki ağrıya pek etki etmiyor
Asel58 Emellezel magnezyum hafifletti biraz ama bende de hala kalça agrısı var normal oldugunu düşünüyorum.
Seymaa16 Rabia2019 😬sorma ya neden oldu anlamadım babaannem daha erken çocuk büyüyünce olur dedı ama benım erken başladı acaba cinsiyetle alakalı mı onuda merak ediyorum senın cınsıyet ne canım
Seymaa16 Rabia2019 kusma azaldı derken böyle oldum hareketlı ben yatakta dönerken bile ayyy ayy dıoyrum 🤭
Seymaa16 Rbs111 tamam canım doktoruma derim Cumartesi gününe kadar ıdare rtcez . Geçti mi senin varmıydı
Rabia2019 Seymaa16 erkek benim canım cinsiyetle alakası yok bunun ama senin erken olmuş evet bence hamilelikle de alakası yoktur seninkinin, incittin mi acaba
Rbs111 Seymaa16 çok çektim canım ben. Hamilelikle alakası yoktur dedim ama varmış . Geçti ama magnezyum kaybı olunca hemen başlıyor ağrılar. Günde 1 adet sade maden suyu iç ♥️
Seymaa16 Rabia2019 yok canım incitmedim ama hep aynı yer değişmiyor bel fitigi başlangıcı vardı ondan mı acaba düşünüyorum kıloda almadım daha yanı