Deletedmom090 Kizlar arkadasimin duaya ihtiyaci var 6 yildir bebegi hic olmuyor şimdi hamile ancaq bebek çok zayif öle bilir karninda dua edin lutfen lutfenn
Pcoslubiranne Deletedmom090 tm olarak durum ne bilmiyorum ama 9.haftasinda arkadasima doktoru bebek cok kucuk kalmis hic mi.bakmadin kendine ölebilir bebeğin demişti.Beslenmesine çok dikkat etti kaşar muz.sut.ceviz tuketti bol bol bebek hemen toparlamisti belki onda da ise yarar.
Deletedmom00313 Deletedmom090 allahım yavrusunu ona bağışlasın rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşşallah
AyseTugba22 Kaç haftalık arkadaşınız bebeği dua ediyorum rabbim sağlık sıhhat versin uzun ömürler nasip etsin ayetel kürsi okuyalım
Deletedmom090 Pcoslubiranne Allah razi olsun canim durum şu benek ulturasonda 6 7 haftalik ancak kan tahliliyle 4 haftalik olduğunu soyluyir doktor cok uzgun rabbim yardim etsin
MrsG Deletedmom090 ilk haftalarda oluyor benim de 2 hafta gerideydi.şimdi 30 haftalığım 1 hafta geride hep. Kontrol altında sık denetim yapılıyor biraz zayıf ama bi sorun yok sağlığında. Anlayacağın korkmasın bebeğine güvensin kendi moralimi düşürmesin. İnşallah sağlıkla kucağına alır. ❤️