Seherr Düşmüş mü sizce kızlar içimde inanılmaz bir doğurma isteği var hemen kavuşmak istiyorum hayırlısıyla :))) [url=https://hizliresim.com/Lvly2j][img]https://i.hizliresim.com/Lvly2j.jpg[/img][/url]
Beybilicop Seherr malesef canım aynı gündeyiz seninle takip ediyorum seni de.ben de çok sabırsızlanıyorum artık ama ne tıkırtı var ne zıkırtı 🤪
Seherr Merve43 google hızlı resim yaz canım çıkan sayfaya tıkla resmi yükle sonra aşağıda linkler çıkıyo forum yazanın linkini kopyalayıp buraya yapıştır
Merve43 Seherr bu da benim göbeğim sanırm benimki de düşmedi 36+5 bugün. Bi de artik karnım çok buyumuyo gibi sana da öyle geliyo mu canm
defne55 Ben anlamadim gitti ya 27 haftalık hamileyim göbeğim okadar aşağıdaki doğumu yaklaşmış kadınlar gibiyim normal mi anormal mi çözemedim 🙄🙄
Seherr Beybilicop ayyyy valla kafayı yicem resmen ağrım sızım olsun istiyorum tek umudum yarın doktorumun açılman var demesi :)))
Seherr Merve43 evet canım benimde öyle bayasır aynı boyutta ben son aylarda kiloda almadım 2 aydır 68 kilodayım
Sahmer Merve43 cnn 38 haftaliğım normalde kilom 65 di 70 kilo oldum en son şuan 65e düştüm 2.ci gebeliğim ama iç karnım olduğu için böyleymiş kilo çok önemli değil
Esilaninannesi0904 Seherr yarın benım de kontroşum var aynı duayı bende ediyorum ama beni yokluyan sancılar agrılar var canım
Beybilicop Seherr ben olmadım ama yüzde doksanbeş normal doğum olacak bebek dönmüş vücudunda müsait dedi 20 den sonra bekleriz dedi baktı ben çok meraklıyım daha var diyip yolladı beni 😂
Seherr Eylul0212 bal damlıyo ağzından :))) inşallah doğum zamanı gelip çattığında korkmam :)) şu an hiç endişem yok sadece içimde kavuşma isteği var inşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza 😇
Seherr Eylul0212 bal damlıyo ağzından :))) inşallah doğum zamanı gelip çattığında korkmam :)) şu an hiç endişem yok sadece içimde kavuşma isteği var inşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza 😇
Seherr Beybilicop benimki 33 haftadan beri baş aşağı ama doğum kanalına girdi mi bilmiyorum inşallah girmiştir :))