Dun sabah çesitli rahatsızlık yuzunden acile gittik devlet yakın dıye cok guzel ilgilendiker benımle yapılması gereken işlemleri yaptılar ve cok kotu hissetmedemde tebbır amacı ile ayakta yuruyebilfim halde ambulans ile ta benım için arnavutköy den Şişli etfala araştırmaya goturup getirdiler sonra tekrar sorun cıkmasın hamilesin dıye dahiliye bolumunu yatıs verdiler tedbir amacıyla birgun kaldım cok temız değil ama temız sabah aksam odaları temuzlıkcı geldı coplerı aldı VS kibar Dı sabah carsafcı dolastı kırlısı olanı değişti odalar luks değil ama TV ve mini buzdolabı var hemşilere de iyi idi ama yogunluk dan mı ne gec bakıyorlar bırsey rica ediyorsun ıkıncısı ı soyleyonce anca donuyorlar ben bır problem girmedim kadın dogum bilmiyorum nasıl ama ne kadar farklı olabilir Kı dıye dusunuyorum he kadın doguma da cıktım yatan hasta gormedım benle orda yıne tedbir amacı bakıldı cocuga dogum haneye gırdım odaları gormedım nts cekıldı ultrason baktı temiz ve gayet ferah geldı bana yanı buradan bilmiyorum ben devlet dıye savunmuyorum ama sureklı kötüleyenlere dıyorum ya da ben iyi taraflarına denk geldim yaparlar ise ben dogumu yakın bana hemde para vermemek için cocugu da bır sorun yok ise devlette yapmak istiyorum