Merakliana Nlnlgn93 yani bana muayenede çatın dar dedi. Sana normal yapamazsn diyemem yaparsn ama cok aşırı zorlanırsn beni sezeryana alın diye bagırır bide onun acısını cekersn dedi 😬ben normal dogum yaptm epiduralsiz harbiden dogumum cok zordu 😣
Humakusu Çatı darlığı normal Doğumda ciddi bir risk doktorunuz sizi daha iyi yönlendirecektir burada yaptım diyen olsa bile unutmayın her bünye farklı ve sizi muayene edip oluru olmazı söyleyecek uzman kişi doktorunuz.
Nlnlgn93 Merakliana anladım çok sağolun hem dar hem kemik basık dedi gerçekten parmağını açamadı bende o kadar acısını çekip bebek çıkamazsa diye korkuyorum onun vebaline girmeye
Humakusu Nlnlgn93 bebeğin de kendinin de hayatı tehlikeye girer sezaryen bir zorunluluk halidir diyorlar ya işte zorunluluk bu bence ne kendinize nede bebeğinize bu zorluğu yaşatmayın
Merakliana Nlnlgn93 yani doktorunuza güveniyorsanız normal sezeryan konusuna cok takılmaym derim. Dedgm gibi bn normal yaptm ama dehşet zordu iç dış dikişlerm oldu 1 ay oturup kalkamadm yani sezeryan olsam daha kolay toparlanırdım 😣 hakkınızda hayırlı olan olsun ❣️
Nlnlgn93 Merakliana çok teşekkür ederim aynen doktoruma çok güveniyorum ama şu normal Doğum merakımdan deneyeyim diyorum bi yandan bebeğin vebalini düşünüyorum bişey olursa diye en doğrusu sezeryan sanırım