Macidenez Bizde 11+4 olduk resmen hayattan bezmiş durumda ruh gibi dolaşıyorum bu halsizlik normal mi bilmiyorum 27 sinde randevum artık Dr sorucam piskolojim bozuldu resmen
Medine_1992 Macidenez canım ben normalde temizlik ve düzen hastasıyım düşün bak inan bir hafta ev süpürmedim sadece mutfak temizledim o kadar halsizim ki uykuyu sevmeyen ben bıraksan yataktan çıkmam normal yani hormonlar hep 😪
Macidenez Medine_1992 bu normalde benim 5 ci hamileliğin ama yaşayan 1 kızım var çok şükür hiç birinde bu kadar kendimi kötü hissetmedim inşallah bir an önce gider bu hormonlar
Medine_1992 Macidenez inşallah canım ya bazı insanlar çok rahat kimilerini çok etkiliyor bünye işte eminim gecer iki haftaya inşallah rahatlarsın 😪
Deletedmom0190 11+1 ikizlerim var. Mide bulantım tüm gün sürüyor 3 haftadır. İşimden istifa etmek zorunda kalacağım 😢
Medine_1992 Deletedmom0190 ay canım biz bir tanede zorlanıyoruz ikizdr hormonlar da daha hızlı sanırım senin daha zor rabbim yardımcın olsun 🙄
Terspektif Deletedmom0190 Allah yardımcın olsun inşallah ne kadar güzel ikiz bebek maşallah valla Allah kalbimi biliyor tüm zorluklarına katlanmaya razıyım Allah ım ikiz olsun diye çok dua etmiştim 🙈 ama tabi sıkıntıyı yaşayınca o an insanın gözü görmüyor başka şeyleri sabret inşallah geçince ne kadar şanslı olduğunu anlarsın ayyy çok güzel yemin ederim ya 🙈😍
Deletedmom0190 Medine_1992 teşekkür ederim Allah razı olsun. Hayattan o kadar soğudum ki sevinemiyorum bile doğru düzgün. Allah’ın zoruna gidecek diye korkuyorum. Doğsunlar da uykusuz kalmaya razıyım demeye başladım uykuyu da o kadar severim ki. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımıza sağ Salim doğsunlar inşallah yavrucuklar
Medine_1992 Deletedmom0190 canım anlıyorum ama o kadar güzel birsey yasıyoruz ki düşünsene mucize kanımızdan etimizden bir varlık insan oluşuyor üstelik senin ikiz bu mucize tabii çok zor ama vücüdun kötü olsa bile psikolojimizi iyi tutalım bizim yerimizde olmk isteyen binlerce kadın var 😪
Deletedmom0190 Medine_1992 anneliğin hamile kalmanın ne kadar mucizevi bişey olduğunu hamile kalınca anladım. Bu kadar zor bir süreçte Rabbim 2 evlat birden nasip ediyor bana çok şükür. Tez zamanda şu bulantılarım bitse de sevinmeye başlasam diye dua eder oldum. Bulantılarım göz yaşına döndü artık yaş da kalmadı kurudular o kadar tükendimki. Allahım yardım etsin tüm zorlanan annelere. Cennet annelerin ayakları altında derken ne kadar haklılarmış annelerimizin hakkını ödeyemeyiz
Medine_1992 Deletedmom0190 aynenn öyle canım ya hayatta karşımıza öyle seyler cıkacsk ki evlatlarımız doğacak büyüyecek anne olunca ayrı bir güç geliyor insana 💕gecer canım bütün hamileler geciyor diyor iki üç hafta sabredelim sonra sadece karnımız büyür o kadar inşallah rabbim yardımcın olsun 💕
Pofidik Terspektif ya benim bu ara çok sık oluyor baya stresli benim için bu ara geçen gece sanki beynim den bişey aktı gibi hissettim sende oldu mu hic cok korktum
Terspektif Pofidik ben beynimi hissetmiyorum genelde öyle olunca çok zor geçiyor gerçekten 😑 migrene soğuk suyla yüz yıkamak filan iyi gelir diyorlar ama o anda nafile. Galiba buna birazcık sabretmemiz lazım çünkü ilerleyen aylarda azalıyormuş inşallah
Deletedmom0190 Medine_1992 heyecanla bekliyorum büyümelerini ve onları karnımda hissetmeyi ❣️Allah sizin de yardımcınız olsun sağ Salim kucağınıza alın inşallah sonra doya doya seve seve büyütün miniği ❣️
SuleDoruk Merhabalar. 11 +2 deyim. İkinci gebeliğim. Bu zamana kadar uykudan başka sıkıntım olmadı şükür. Tüm gün yatıyorum diyebilirim. 9. Haftam da oğlumun sorması üzerine kız bebek ama siz yine de kimseye söylemeyin emin olalım dedi 😍
Pofidik Terspektif çok geçmiş olsun canım sana da Allah şifa versin hepimize zor gerçekten ya baş ağrısı bende şaştım kaldım inşallah gecsin
Terspektif Pofidik amin canım inşallah parol içiyorum ben mecburen doktor bi zararı Yok dedi eğer çok zorlanırsan sende iç bence dua edelim inşallah rabbim sana da şifa versin 🙏🏻
Pofidik Terspektif Allah razı olsun bende Parol içiyorum çok olmasada ama oda pek etki etmiyor zamanla geçer inşallah ne diyelim ☺️