Ayliz Kızlar su içemiyorum vicdanım hiç rahat değil bebeğime hep birşey Olcak korkusu yaşıyorum. Sıkıntı olur mu
azizeguneyy Ayliz sıkıntı olabilir canım. çok önemli bir şey su içmek. ben suyu azaltmıştım bi ara farkında olmadan doktorum bebeğin suyunun azaldığını acilen günde 3 lt su içmem gerektiğini söylemişti
Nurcan126 Ayliz bnde içemiyordum sürahi içşne limon doğradım içtim dr sorarak tabi yaptım midem bulanıyordu du sudan
Umutherdaimvar Ayliz bende çok içemiyordum. Geçen hafta doktorumla konuştum idrar rengin açık olduğu sürece yeterli su içiyorsun demektir demişti. Ama sürahi içine yeşil elma, tarçın yada limon atıp içebilirsiniz
Sivasgelini Ayliz canim bende icemiyordum sonra bi kum dokmeye basladim doktorumda sag olsun guzelce korkuttu beni kusana kadar ictim salatalik ye bol bol tuzlamadan ve kussan bile ic bi sure sonra vucudun isticek bak gor
Buseeeeee Canim suyu bol bol içmem lazım bebegin ve senin için çok önemli şu kendi zorlayarak iç helede bu sıcakta vücudun susuz kalırsa sıkıntı olur .