Haticeee Bunu siz anlamış mıydınız? Bugün sabah lavabodan sonra çamaşırım nemlenmiş ama ter mi yoksa su mu bilmiyorum 18deyim sizler de öyle şeyler yazınca korktum bunu yaşayanlar böyle belirtileri olmuş muydu
Babyboymom Haticeee cnm bebeğin suyu öyle azalmaz bnmde suyum azaldı ilkinde ama öyle hiç alttan su falan gelmedi. O akıntıdır yada farketmeden idrar kaçırmış olabilirsin dr a danışmakta fayda var
Nero Terdir o bence sonlara doğru suyun gelirse gelir şeffaf akıntıda olabilir. Ama yinede devam ederse doktora git mutlaka
Haticeee Nero evet sonrasında değiştirdim çamaşırımı bekledim olucak mı diye biraz yine nemlendi ama baktım ter 🙈
Haticeee Babyboymom teşekkür ederim bidaha olursa giderim doktora artık ama polar pijama vardı üstümde evde sıcaktı terdir diye düşündüm önce sonra korktum başka bişey mi diye peki suyun azalma sebebi ne oluyormuş?
Haticeee Babyboymom doktor normal ultrosonla muaynede bunu görebiliyor mu sadece ayrıntılıda mı görünüyor
Babyboymom Haticeee görüyor cnm normal muayenede gördü hep benim. Azalma var dedi erken alabiliriz demişti 15 gün sonra tekrar gittim ki tekrar baktı o zamanda gördü ve gün verdi bana
Haticeee Babyboymom her muaynede ona da bakıyo aslında o zaman değil mi benim ekstra bişey söylememe gerek kalmadan bi sorun varsa görüp söyler