GKmrc Son 1 ayım kaldı bebeğin çantasını hazırlamaya başladım ve Bebek icin en iyi şampuan,b.yağı,ıslak mendil,pişik kremi,deterjan,yumuşatıcı gibi hangi markanin ürünlerini tercih etmeliyim yardımcı olursaniz sevinirim.. 🤗
Zuleyha18 GKmrc Canım deterjan olarak beyaz sabun rendesi kullanıyorum 🤭 şampuan mustela , ıslak mendil ve bez olarak sleepy ☺️ Henüz pişik kremi filan almadım bende ama sudocrem almayı düşünüyorum
Mlssa GKmrc Şampuan,ıslak mendil,bebek Yağı - Unibaby Pişik kremi- sudocrem Deterjan - Dalan roxy yumuşatıcı -Bingo kuzumun kokusu Bez- sleepy ve molfix ikisinden de aldım,kararsız kaldm deneyeceğm Etrafımda sordum bunlardan memnunlardı biz de öyle tercih ettik😊😊
Pinar4063 GKmrc yumuşatıcı: unı baby deterjan:omo baby bez:prima premıum care ıslak mendil:unı baby yenidoğan bakım ürünleri:mustela
Enguzeldua Merhaba benımde son bır ayım etrafımda hem cok tecrubeli emde yeni anneler var yaptıgım arastırmalar sonucu bebek kıyafetleri için hacışakir granür sabun bebek içinde sebamed yenidoğan set aldım pişik için yengemın yaptıgı kantaron yapim var ama zaten sebamed ın de var bez olarak sleepy ve molfıks aldım ıslak mendıl ılk zamanlar kullanmak yerine eczaneden aldığım el buyuklugunde temizleme pamugu aldım cam bır saklama kabı içine koydum eve gelince ıns. Uzerine doğal su koyup o sekılde kullanacağim
Nurcan126 Bende merak ediyorum bebek bezlerin ne kadar kaç paket aldınız ne kadar aylık kıyafet lerde kaç takım. Kaç aylık kafam karışık
Pinar4063 Nurcan126 bez bir paket aldım çünkü pişik yaparmı iyi gelirmi bilemiyorum memnun kalırsak devamını alırız o yüzden stoklamak çok mantıklı değil...kıyafet konusu hastane çıkışı iki adet aldım 10’lu...üç aylık kıyafet neredeyse hiç almadım genelde 6-9 aylık aldım mevsime göre çünkü bebekler çok çabuk büyüyor o sebepten 3aylık pek almayın derim ben☺️
DeryaKuzusu Nurcan126 biz 46 lı iki paket molfix yenidoğan aldık. Çabuk büyüyor dediler diye gerisini iki numara sleepy aldık 42 li beş paket. Hani belki bebişimiz sevmezse diye iki farklı aldık ama bakalım kısmet
Dondu01 GKmrc instagramda muhendisinoglu diye bi hesap var orayı takip etmeni öneririm çok yararlı bilgiler paylaşıyor bebek ürünleri hakkında hangisi kimyasal hangisi dogal diye şampuandan beze kadar ben artık oraya bakmadan bişey almıyorum