Polisanne06 Merhaba bayanlar :) 33+4 teyim tatile gitmeyi düşünüyorum bu haftalarda uzun yola çıkan var mı aranızda kara yolu sıkıntı yaşatıyor mu tecrübesi olanlar yardımcı olabilirmiiii😇
Senazencir Polisanne06 bende 32 haftayım geçen hafta tatile kmaraştan mersine gittik alanyaya gidelim dedi eşim ama en yakın yer mersin diye orayı seçtim kendi aracımızla gittik sık sık yolda mola verip yürüyüş yaptım çok zor olmadı
Zelo52 Tabi öncelikle Bi doktorunuza danışın ama şişlikler oluyor sonra geçiyor enfeksiyon varsa araba hareket ettikçe ağrı oluyor
Betul-34 🖐🏼Ben malatyadan istanbula geldim ertesi gün kanamam oldu hastanede yattım ayaklarım balon oldu ama arabayı ben kullanmıştım bilmiyorum ondan dolAyımı...
Polisanne06 Betul-34 yaa gecmiş olsun:/ muhtemelen siz kullandığınız için olmustur:( valla cok bunaldım yavaş yavaş dinlenerek cıktık bakalım yola
Polisanne06 Senazencir ben de ankaradan mersine gidiyorum yakın diye inşallah sıkıntı olmaz saol cnm😇
Gamzebysl Polisanne06 Kızlar ben 9 ay boyunca yol yaptim gebelikte sikintiniz yoksa eğer 2 saatte bir ara vererek yapabilirsiniz yine de doktorunuza danismakta fayda var :)