kkardelen42 Hamilelikte sağlıklı atıştırmalık olarak neler yediniz? Aniden acıkmalarim oluyor evde ona göre hazırlayabilecegim neler yapabilirim
Aysedgrlikrkmz kkardelen42 tuzlu tatlı misket kurabiyeler var ben onlardan yaptım Aarada bi bi iki tane alıyorum ve bol meyve yiyorum salatalık yiyorum kesiyor açlık hissimi
kkardelen42 Aysedgrlikrkmz tuzlu simit yapmayı düşündüm bende ama aksi gibi canım hep çikolata tarzı şeyler istiyor
Simos44 kkardelen42 kızlar siz bilirsiniz ama meyveli yoğurt vs hep içinde koruyucu katkı maddesi vs var. Ne gerek ki. En güzeli kendin yap doğal yoğurda iki üç meyve
Zeynep9398 kkardelen42 valla Bn BİM’in kendi meyveli yoğurdunu yiyorum doğal olduğuna İçin kanaat getiriyor :) bütün çeşitlerim çok güzel geçse bayagı acıkma hissiyatını yatıştırıyor 🤣
Aysedgrlikrkmz kkardelen42 tatlı küçük misket kurabiye var nişasta filan atılıyor o çok güzel oluyor 😊
Cansuu01 kkardelen42 çiğ badem, çiğ fındık, ceviz ya da meyve (meyveyi de tek çeşit karıştırarak değil)
Alarasel kkardelen42 valla abur cubur yiyebildiğim kadr yedim şödi diyetteym çok az arada kaçamak yapıp ancak yiyebiliyrm iyikide yemişim tadını çıkarmk lazm😅😅🙈🤭🤭meyve yiyebilirsn onun dışında