Cumartesi gunu 39+6 günlük olmuştuk. çati muayenesini ilk kez 39+5 te cuma gunu olmuştum 2 buçuk cm açılma vardı eve geldik. akinti vardi sanirsam akintiyla beraber nişanım da gelmişti pek önemsemedim ama sancilarim vardi hafif hafif yinede o gece uyudum.sabah eşim doktoru aradı doktorum 1 saatlik uzakta olduğu için sorduk doktor bulunduğunuz yerde devlet hast bi görünün dedi devlete geldik 4 cm acilman var hemen yolluyorum seni doktoruna dedi ve çantaları alıp eşim ve görümcemle hastanenin yolunu tuttuk.yatışım yapıldı.doktorum da 4 cm Açılma var dedi bekledik sancılarım giderek artti 20 dk da bir ken en son 2 dkda 1e düştü saat gündüz 2 den akşam 10 a kadar o sancıları çektim ah o sancılar beni mahvetti.belime doğru atıyor ağrısı o an.neyse sancılar 2 dk da 1e düşünce ebe kontrol etti 9 cm dedi ama ben artık mahvolmuştum.seni 10 cm olmadan doğuma alamayız dediler.tekrar kontrol ettiler 9 buçuk olmuş o yarım santim bi turlu acilmadi sancilardan kendimi yere atıyordum.görümcem bol dua etti yanımda.beni o an uyku öyle bi bastı ki gözlerim kapanıyordu ama şancı 1 dakikada geliyordu duramıyordum o yüzden. En son sanki büyük tuvaletimi yapar gibi hissettim ebe geldi ve hemen alıyoruz seni dedi.artik bende hal kalmamıştı.bebek geliyor dediler doktor geldi. Ikın dediler çok zordu 2. Kuvvetli ıkınışımda bebeğim doğdu çok şükür. Ve ben dünyaya yeniden geldim gibi.oglum 3.850 gr 50 cm doğdu.4 dikiş atıldı bana. Tabi Kustum da baya .cok sukur oglumu aldim kucağıma.kolay oldu desem yalan olu kızlar.Rabbim herkese nasip etsin insallah. Allah yardım ediyor.uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen.🤗