ZeynepveSeyit Arkadaşlar lokman hekim sincan 520 li Bi rakam verdi muayene ücreti ile 600 ü buluyor siz nerde yaptırdınız fiyat normal mi
Minifasulye ZeynepveSeyit 500 liraya Ali İpek e yaptırın verdiğiniz paraya değer kesinlikle pişman olmazsınız.
Ezgib ZeynepveSeyit ali ipege servet unsal tip merkezinde 380 yaptırmıştım muayenehanedesinde 500 du ama kesinlikle parayi hakeden biri
Buketbaby ZeynepveSeyit Ben kesinlikle Prof. Dr. Ali Ergün'ü tavsiye ederim. İşinde uzman bir Perinatolog. Bazı arkadaşlar Eyüp Ekici demiş, Eyüp bey radyoloji uzmanıdır. Arasındaki farka dikkat etmek gerekli. Detaylı ultrason Perinatologların işidir.
ZeynepveSeyit Ezgib dediğiniz tıp merkezini aradım ama 1 ay sonrasına randevu veriyormuş haftam geçiyor o zamana 😥
Ezgib ZeynepveSeyit hii keske daha önce sorsaydiniz buraya doktorunuz yönlendirme yapmadımi benim doktorum 16. Haftada dedi gidecek yere karar verip randevu almami bu doktoruda o önermişti
Tz1 Ben normal kontrole gittim kendi doktoruma özel hastaneye detaylı ultrasonu orda yaptık sadece 20 lira para verdik sizin bulunduğunuz yerlerde neden fiyatlar böyle 😅🙄
gokturknannesi Renkli ultrason resmi istiyorum uygun fiyata renkli resim veren hiçbir yer yok mu anneler ya 😢
Deletedmom217 Buketbaby riskli gebeliklere perinatologlar bakar. Riskli değilse radyologlar da detaylı ultrason bakabiliyorlar