Bende buraya bir dogum hikayesi birakayim istedim.
14 agustos 23h50 prensesimi kucagima aldigim gun 🥰
Sabah 6-7 gibi sancilarim basladi ama cok sidetli degildi kalkip hastaneye gittik doktor bakti 2 parmak kadar acilman var dedi igne koydu elime git 1 saat hastanenenin icinde yuru gel bakalim ne kadar acilman olur diye hastanede yurumedim eve geldim yakin oldugu icin sicak suyun icinde 10 dk oturdum evin icinde yurudum kahvalti yaptim annem benimleydi sancilarim gittikce cogaldi sicak sudan sonra, gittik hastaneye doktor bakti ve 3cm olmus dedi nst bagladi cok sancim vardi sonra épidural yapicaz uyusman icin dediler Tamam dedim yaptilar ama yanlis yaptilar igneyi vurmalarina ragmen normal sanci cekiyodum esimde benimle birlikte agliyordu.. 1 kac saat sonra yendien bitane yapicaz dediler yaptilar 2 épidural yaptiktan sonra sancilarim kesildi sanci cekiyodum ama his etmiyodum doktor her saat gelip bakiyodu acilmam varmi diye 1 saatte 1 cm acilmam oluyodu 9cm acilmam oldu saat 23h30 kadar birden atesim cikti 38C bebek kaldirmaiyordu bebegimin kalbi hizli atmaya basladi 180 kadzr gitti doktorlar bebegin basindan kan aldilar karnimdayken baktilar dayanabilirse 30dk sonra normal doguma alicaz diye kan testi yaptilar hemen gelip olmaz bebek dayanamaz o kadar dediler ve heman acil sezeryana aldilar 15 dk icinde dogmazsa bebege bisey olabilir dediler hemen sezeryana aldilar doktorlar hepsi acele acele birden baktim kizimin aglama sesi geldi o an herseyi unuttum yanima getirdiler iki defa optum sonra yan odaya alip babasinin yanina gittiler bebegi temizleyip babasina vermislerdi onlari oyle gorunce herseyi unuttum 🥰 evet 18 saat boyunca sanci cektim ama sonunda sereyan oldum kizima kavusmak icin ❤️ ona bakinca herseyi unutuyor insan cok guzel bir duygu allah hepinize nasip etsin 🥰 ( biraz uzun oldu kusura bakmayin)