Yenianne92 Son agdanizi ne zaman yaptirdiniz hanimlar haftaya cati muayenem olacak 37+4te bir gun onceden agda yaptirsam doguma kadar idare eder mi acaba
Busran Yenianne92 ben 39+4 haftaligim iki gün önce gittim agdaya. Simdide bebeğimin gelmesini bekliyorum bence ayını doldurunca daha iyi tabi ne olacağı belli olmaz ama erken sanki
Nursevincli Yenianne92 eğer azsa kıllarınız eder bence çok çıkmaz 3haftada. Bende 34.haftamda yaptırdım öncesinde epiye gittiğim için azdı 2ay idare ediyor
SemaNurSoy97 Yenianne92 dün yaptırdım ilk doğumumda tam 38 haftam bitmişti ertesi gün doktora gidecektim kontrole ve doğum aldılar zaten
Yenianne92 DuyguDuman aslinda benim bu haftada agdalik oldu ama idare etsin diye bi hafta daha bekliyim dedim simdide ani bisey dogum filan olur mu diye tedirgin oluyorum
Yenianne92 DuyguDuman aslinda benim bu haftada agdalik oldu ama idare etsin diye bi hafta daha bekliyim dedim simdide ani bisey dogum filan olur mu diye tedirgin oluyorum
Badevehande Ben ağdayı evde yapıyordum yarın hamileyken ilk defa kuaföre gidecem daha hassas olduğumuz için korkuyorum başkası umarım o kadar acıtmaz
Yenianne92 Badevehande aciyor tabi biraz ama dayanilmayacam bir sey degil normalde ben de kendim yapiyordum hamilelikte kuafore gitmeyi tercih ettim
2354 Badevehande bende hep kendim yapıyordum epilasyonla geçenlerde kuaföre gideyim bi dedim ilk defa gittim birazcık acıdı ama iyi oldu bidaha hep giderim rahatlıkmış hemencik aldı 😊 bu arada 29+5 teyim 🌸
Yenianne92 Badevehande evet aynen oyle temiz de olmuyor tabi goremeyince benim de evimin yakinlarinda kuafor yok cok sinir bozucu
Badevehande Yenianne92 burdada istemediğim kadar var belki 5 tane felan ama asla beğenmiyorum kimisi kalitesiz ağda kullanıyor kimisi full dedikodu sadece boş laf yani işimiz zor😒
Yenianne92 Busran simdi de agdalik oldum ama cati icin bekledim yaptirayim insallah bi daha yaptirmama gerek kalmaz cunku yakinimda duzgun kuafor yok
Yenianne92 Nursevincli aaynen hamilelikte ozellikle hormonlardan sanirim azaldi baya 6 haftada ancak cikiyor
Alarasel Yenianne92 bnm 38+3 de sezeryanım vardı 8 9 gün önce gittim nolur nolmaz diye son zmnlarda çok zor oluyo cidden