Semiha57 Hanımlar 19+1 oldum sağlık ocağı kaçıncı haftada çağırıp aşı yapıyor bu yaptıkları tetanoz aşısı mı oluyor ?
Hande3636 Semiha57 genelde 20. Haftada arıyorlar benim 18. Haftamda yapmışlardı evet tetanoz aşısı 2. Dozu 1 ay sonra yapıyorlar
Merveplnc Semiha57 20.haftada gel diyor gün veriyor yani bana öyle yapmştı. Tetanoz yapıyorlar sonra tekrar gün veriyor 2.ye gidiyosn 1 ay sonra fln
Duygubelis Semiha57 daha önceki kontrolünüzde gün vermedi mi size şu tarihte geliceksiniz diye benim hamile olduğum sisteme düşer düşmez aradılar gittik sonra hep tarih verdiler 20 haftada vuruldum daha sonra 25 haftadayım bugün 2. Dozu vurdular sonra bana tekrar gün verdi kontrol için Ekim’de gideceğim birde
Seda5892 Semiha57 benim gittiğim sağlık ocağı ayrıntılı ultrasondan sonra yapıyordu tetanoz aşısını ama ben 20. Haftada gidip yaptırdım aşımı bebeğimi hissediyordum ondan dolayı yapmışlardı.
Caydemir Ben sağlık ocağımı değiştirdiğim için bu gün yeni aradılar tetanoz aşısı için. 29. Hafta sonmuş aşı için. Eğer yapılmazsa doğum öncesi bir doz anneye yapılıyormuş. 28+5 im. Doktoruma danıştım uygunluk verdi yarın gidip yaptıracağım
Semiha57 Duygubelis Gün felan vermedi sağlık ocağı bana çok ilgisiz geldi zaten bekleyeceğim eğer aramazlarsa şikayette bulunacağım ben yeni taşındığım için kaydımı taşındığım yere alıcakladı bilgilerimi aldılar ama kaydım hala eski sağlık ocağında görünüyor
Semiha57 Seda5892 bende hissediyorum bebeğimi 2 haftadır olmadı ararım sağlık ocağını bakalım ne diyecekler