cansuaydin Sunay10_ 20 haftalığım hala kullanıyorum. Ilk gebelikte bebegin kalbi atmamisti, şimdi o yüzden kullanalım dedi doktorumuz. Yalniz agzimda ezerek filan değil gayet normal hap yutar gibi kullaniyorum
kampfsch Evet bnde kullaniyirum bos gebelik yapmistim bnde simdi tekrar hamileyim doktor verdi tok karnina bitane yutuyorum Sunay10_
Happy12 Sunay10_ benimde bi ölü bebeğim var 37 haftalık öldü karnımda şimdi ikinciye hamileyim bazı testler yaptırdım bi hormonum tembelmiş tedbir amaçlı verdi hapı ayrıca iğnede kullanıyorum oksapar
Sumeyye_g Sunay10_ şuan tekrar gebelik var şükürler olsun doktorum tedbir amaçlı vermişti ezerek kullan demedi normal içiyorum işte
Nihanak Ben kullaniyordum sanirim 31 ya da 32.haftada coraspini biraktim ignelere devam. Igneleri de 36 da kesicez demisti doktorum. 3 genimde pihtilasma var.
Huzur_2019 Nihanak bende hem iğne hem aspirin kullanıyorum benimde üç genimde pıhtılaşma var 32 kesicez dedi aspirini iğne yeterli gelir inşallah
sevval55 Ben 2 gunde bir kullanıyorum düşüğüm falan olmadı ama doktorum bebeğin iyi beslenmesi kalbinin durmaması icin başlamıştı
Mucizem260619 Ben kullaniyodum corasprin tup bebekte kullandiriliyordu . dusuk tehlikesi yasadigim gece doktor biraktirmisti
Nihanak Huzur_2019 evet benim de kesti doktorum o haftada. Igne kaclik kullaniosun ben 6000 kullaniorum. Igneyi duzenli kullanirsan aksatmazsan bi sknti olmaz cnku ignenin etkisi bi gun aspirinin 1 haftaydi. Onu bitirince igne asil onem kazanio yani mantiken ole
Mmoommlife Sumeyye_g Merhaba bende daha once dusuk yaptıgım ıcın dr coraspin verdı 27. Haftadayız ve dr 30da bırak dedı ama pıhtılasma testı falan yapılmadı bana. Sız coraspin i bırakınca sıkıntı yasadınız mı ? Test yapılmısmıydı sıze endıselıyım bu konıda😔
Mucizem260619 Sunay10_ yok dusuk yapmadm kanamam oldu hastanede yattim benm pihtilasma sorunum falan yoktu tup bebek oldugu icn kullandiriyolardi heralde bana yaramadi kanamam dursun diye braktirdi doktor o gece ignede oluyodm kan sulandirici
Burcu77 Sunay10_ bende kullanıyorum hamilelikten once varisim oldugunu soyledim corasprin baslatti iciyorum gunde 1 tane tok
Sumeyye_g Sunay10_ kürtaj mı oldunuz kendiniz mi düşürdünüz rahmin toparlanması için diğerinde sağlıklı bir gebelik geçirmeniz için en az 2 yada 3 ay bekleyin diyorlar