Senalii bu zamana kadar gittiğim her ultrasonda doktorum herşeyin yolunda olduğunu cok güzel gittiğini dile getirdi hep, ikili test sonucum da dahil.. Cerrahpaşa da ali benianı sırf burada okuduğum yorumlardan sonra profesör, detaylı inceliyor, herkes memnun diye tercih ettim.. randevum olmasına rağmen 3 saat bekledim 3 saat sonunda detaylıya aldığında sormadan hiçbirsey anlatmıyor ekrana kilitliyor kendini resmen.. neyin ne olduğunu çözemeden bitiş esnası bakın bu bebeğin kalbi burada küçük toplu iğne ucu kadar bir parlaklık var kireçlenme söz konusu kalsiyum birikmesinden ötürü oluşuyor iki sebebi var kromozom hastalığı da olabilir down da dedi.. sonradan kaybolur ciddi bişey degil endişelenmeyin demek yerine öyle bişey var demiyorum ama olabilirde isterseniz karından sıvı alalım ama bu durumda da karnınıza 300 iğne girdiği için biri bebeğe denk düşerse bebeği kaybedeceğimi kararın bana ait olduğunu söyledi asla öyle bişey yapmayacağımı dile getirince de bir diğer yolu anneden kan alınıyor bu anne için bi sorun teşkil etmiyor ama baya maliyetli 2000 civarı para gidiyor dedi kan örnekleri bir tek yurtdışına gönderilip bakılıyormuş.. günlerce hevesle beklediğim herseyi kursagımda bıraktı saolsun.