hilal_2323 Hastanedeyim kızlar 33 haftalığız doktor ultrasyonda başının 2 hafta ilerde olduğunu söyledi moralim çok bozuk bilgisi olan bilgilendirebilir mi benim durumda olup bi sıkıntı olmadan doğum yapan oldu mu 😔😔
Kerem_alyadua hilal_2323 benmkide öyle 2 hafta ilerde oğlumunda öyle cıkıyordu hep doğdu yumruk kadar kafası yoktu
Bilgeeferhat hilal_2323 sıkıntı yapma canım bizim 4 hafta öndeydi doktor sadece 40 haftayı beklemeyebiliriz normal Doğum için dedi 39. Haftamda Doğum yaptım doğduğunda gözle görülür hiç bir büyüklük yoktu sadece rahimden geçme şeyini hesapladıkları için milim büyüklükler oluyor
Megmeg hilal_2323 benim oğluşum öleydi kafası iki hafta ilerdeydi bende uzaylı doğuracam galiba diodum 😂 çok şükür bi sıkıntı olmadı. Şimdi 4 yaşında beyin gelişimide gayet iyi
Kerem_alyadua hilal_2323 hayır sezeryan ama bebeğin kafasıyla alaksı yoktu benm tansiyonm cıkıyordu diye sezeryan oldum
Uykucukus Benimde bbeğimin kafası ilerde ama doktorum türklerde kafa büyüklüğü genetik birşey sıkıntı edicek bişey yok dedi
Zeynep9398 hilal_2323 bnm 35 haftadayken kafası 38haftalık demişti kendime hiç sıkıntı yapmadım yani bi problem yok dedikten snra doktor sadece normal Doğumu etkiler mi korkusu geldi aklıma oda sunalım öyle bi durum yok dedi doktor yarın bi daha gidicem bakalım ne dicek 36+6 olacağız yarın