titebouille Kasık ağrısı ve ayaktayken aşağı doğru baskı hissediyorum. Sık sık tuvalet ihtiyacıda başladı.. Doğum yakın mı acaba..? Sizde durumlar nasıl..
Sldalpay titebouille 36 haftalığım aynı durum bendede var aşağı baskı ve sürekli tuvalet ihtiyacı baş geliş şuanda ve 2 cm açılmam var Doğumu serumla durdurdular yatış verdiler istirahat ediyorum su ve kanama olursa direk hastaneye gidicem
Sldalpay M-Ali haftasını doldursun dediler açılmam 20nci haftadan beridir var serviks yetmezliğide cabası
Sldalpay titebouille riskli gebelik grubundayım 20nci haftadan beri var bende Progestan kullanıyorum o yüzden takip ediliyorum daha fazla açılmadı serklaja gerek duymadılar böyle böyle 36 haftaya kadar geldik çok şükür
titebouille Sldalpay yani erken doğum riskin vardı heralde canım.. az kalmış.. O zaman bu bir doğum belirtisi diyebiliriz
M-Ali Sldalpay benimde rahim ağzı yetersizliğim vardı 2 doğumum da 36 hafta da oldu onun için sordum canım
Ruyaninprensi 38 haftayim kontrole gittim bugun plesanta yaslanmis dedi dogumun cok yakin dedi rahim yumusamis hala 1 cm aciklik nolcak bilmiom
titebouille Ruyaninprensi canım doğumu tetikleyen şeyleri yemeyi içmeyi dene istersen bu süreci hızlandırmak adına
Ruyaninprensi titebouille ahu dudu ve ananas haricinde herseyi yapiorm ama benim plesanta olgunlasmis neden hala duruyolar ki anlamadim