nuranruzgar Arkadaşlar merhaba reglimden 4 gün geçti bugün betahcg yaptırdım değerim 195.7 çıktı doktor hamilesim dedi değerim iyimi sizce 3 hafta sonra çağırdı beni ultrasyon da bakmak için kanamam falan olursa hemen gel olmazsa 3 hafta sonra gel teşekkürler şimdiden arkadaşlar 🙏
Suna_Aysal nuranruzgar doktorun dediyse neden tedirginsin buradaki insanlar doktordan daha iyi bilcek degil canim kafani karistirma . Hayirli olsun 🙏
Turkolog nuranruzgar iyi canım ama ben 2 gün arayla kan testi vererek değerin artıp artmadığını takip etmiştim. 2 gün sonra kan testi ver yine iki katına çıkmışsa yolunda gidiyor demektir. :)
Superfreshlerim nuranruzgar canım bhcg değerine çok takılma bazılarının yavaş yükseliyor, bazılarının daha hızlı, önemli olan ultrasonda kesenin görünmesi, yerleşme yeri, kesenin dolu mu boş mu olduğu vs.
Asyagizem nuranruzgar değerini burdan anlayamazsın geç döllenme olabilir , tam günü olabilir bunu bilemeyiz ki . Doktor zaten bir sorun olmadığını söylemiş . Değerin hamilelik değeriyle uygun . Doktorunu dinle hareketlerine dikkat et sonra doktora görün
nuranruzgar Suna_Aysal ocak ayında boş gebelikten kurtaj oldum ondan dolayı korkuyorum ver tedirginlik var içimde gene aynıları olurmu diye değer bana düşük gibi geldi o yüzden
Suna_Aysal nuranruzgar korkma doktoruna güven ben adetime daha 4 gün varken 65 ile ögrendim ama benim genel olarak hizli artiyodu herkesin farkli . Senin degerin gayet iyi simdi önemli olan her 48 saat 2 kati artmasi icini ferah tut. Icin rahat etmesi icin 2 gün sonra tekrar kan ver.
nuranruzgar Turkolog ama.bana gel demedi doktor şimdi gitsem iki gün sonra tersler direk bana 3 hafta sonra gel dedi ultrasyonda bakicsz dedi
Turkolog nuranruzgar doktora gitmene gerek yok ki zaten sen testi ver sonra sonucuna bak iki katı artmışsa tamamdır kendi içini rahatlatmak için sadece. Ben bi kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyordum eşimle beraber 3 kere kan testi yaptırdık sırf içimiz rahat etsin diye 😂 artınca mutlu oluyorduk..