Cerenylmzz Kızlar doğumum Aralık’ta olacak alışveriş yaptınız mı neler aldınız ve nerden aldınız yardımcı olur musunuz yavaş yavaş almaya başlayacağım. Bebek ilk aylarda çabuk büyüyo diyorlar zıbın vs kaç tane aldınız neler aldınız 🙏🏻
07052019 Cerenylmzz ben de pek bişey almadım daha. Bikaç paket bebek beziyle, zıbın aldım bikaç tane indirimde görüp o kadar. Nerden başlıcam neler alıcam bilmiyorum. Daha mağazalara kışlıklar da gelmedi. Eylülden sonra artık yavaş yavaş alırım diyorum ama bakalım
sevval55 Cerenylmzz 0-3 ay 8 takım aldım sımdılık pazen battaniye aldım bundan sonra iç zıbın set falan alıcam bide aldıklarımı artık 3 aydan itibaren alıcam
defne55 Cerenylmzz benimde kasim da olacak ama öyle çok kışlık bisey almadım zaten evlerin içi sıcak dışarı çıkmak için kalın tulum aldım kalın battaniye diğerleri hep normal pijama takımı uzun kollu zıbın çorap vs ayriyetten kışlık bisey almadım bide yarısını 03 yarısını 36 ay aldım okadar çok özen göstermedim yani
Sevda15 Bende Aralık annesiyim inşallah daha başlamadım alışverişe biraz erken diye düşünüyorum sadece heves ettikçe bir iki birşey alıyorum
Cerenylmzz Sevda15 bende bi kaç bişey aldım sonrasında ağırlaşırım rahat hareket edemem bişey olur diye biraz erken başlıyım diyorum
Cerenylmzz 07052019 bende bi kaç tane atlet ,müslin falan aldım ama dediğin gibi kışlıklar da tam gelmedi ilerisinde durumum nasıl olur bilmiyorum şimdiden başlıyım diyorum ama nerden başlıycam bilmiyorum
Cerenylmzz sevval55 bencede 0-3 3-6 ay almak daha iyi sanırım ben bi kaç tane 0-1 aylık aldım muhtemelen bi kere giyer
07052019 Cerenylmzz yavaştan yapmak lazım bişeyler, son aylarda ağırlaşçaz iyice. Bi yerden başladık mı arkası gelir hayırlısıyla 😊