Aycaelifsu Hanımlar 39+1 hala tik yok bende suni sanci ile dogurmaktan korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum
Mom72626 Aycaelifsu allah yardımcın olsun canım ben de 37+5 teyim normalde nefessizlik dahi çekmedim 1 haftadr yattığımda zor nefes alıyorum artık uzanamıyorum kızım kaburgama doğru çıkıp toplanıyor kasılıyor 2-3 gündür yarın doktorum çağırdı bakalım bana ne diyecek 😒😓
bilnazo68o Aycaelifsu 38+4 oldum bende .birgun agrim olsa az ertesi gun birseyim olmuyor ://40 haftayi gecmesinden korkuyorum bende ://
sydaylmaz Mom72626 bendede aynı durum 1 kaç gündür gögüsün altına doğru baskı yapıyo acıtıyo 37+4 bende
Mom72626 sydaylmaz göğüsümün altına baskı yapsa yine iyi kaburgam kırılacak sanıyorum resmen. Kaburgama çıkıp öyle bir sıkıştırıyor ki içim gidiyor 😒😞😞
Melekmehmetmadan Bizde 36 olduk çıksın istiyorum artık ayağımı kaldıramıyorum sağ kalcamdan giren sanciya artık hiç dayanamıyorum bunlarda yetmez gibi bademciklerin şişti buzlu su içmekten,😭😭😭dogsunlar artik
Aycaelifsu Ikıncı bebeğim kızlar bir kızım var oda 40 hafta 4 günlük doğdu bende de bacak ağrısı var kadınlarımın arasından giriyor sertleşiyor