Cgdmbln Kızlar bugün kan testi yaptırıcam gebeliğimden emin olmak için 4 gün önce erken testte silik çıkmıştı aç karnına falan olması gerekmiyormu? Özel de yaptırıcam sonucu hemen alırmıyım ?
MucizeAnnesi3545 Cgdmbln yok kuzum ya ac olmana gerek yok. Acilde sıkıntı cıkarsa başım dönüyo midem de bulanıyo falan de zaten hemen hamilelik var mı olabilir mi diye soruyolar sende bilmiym dersen direk betaya bakarlar. İnşallah hayırlısı olur 🙏
Bakan Busem_210303 canım değerim tam sınırda çıktı 4.94 o yüzden doktor be var diyebilirim ne de yok diyebilirim dedi ve Cuma günü tekrar kan vermemi istedi 😊
Cgdmbln Kızlar aradım sabah gitmem gerekiyormuş sabaha kaldı yani şimdi bi tane daha test alıcam evde yapıcam 😒 2. Çizgi net çıkacak mı diye
Busem_210303 Bakan tahminen kaçıncı günde verdin kanı canım benim adet başlangıç tarihiyle bugün 14.gün adetime daha 15 gün var ama kasık ağırım yoğun kararsız kaldım kan vermekte
Bakan Busem_210303 dün adet günümdü balım yani bugün sadece 1 gün geçmiş oluyo bi kaç gün daha geçsin dedi doktor
Sevdaoyku Cgdmbln doktor bekliyor da biraz acele edebilir mısınız de normalde 40 dk da çıkıyor onlar keyfine vermiyor 1 buçuk saat