Gupse Kızlar 07:30 da hastaneye yatışım olacak.ilk doğumum suni sancı ile epidural normal Doğum yapacağım korku heyecan herşey birbirine girmiş durumda benim için dua edermisiniz 🤗💗💖
EbruTmtrk Gupse muhtemelen aynısını bende salı günü yaşıycam suni sancıyla dayanamassamsa epidural istiycem yarın bilgi verirseniz seviniirm Allah yardımcınız olsun Tek avazda kurtarsın 🙂
Gupse YaseminBatrk 40 hafta oldu bugün işte 3 cm açılma var dedi doktorum ama ne ağrım var ne sancım bakalım 🙂
Eacem YaseminBatrk Allah seninde yardimcin olsun cnm bizde 39+2olduk ama bisi yok hala ayin 5 ne kadar dogurmassam hastaneye yaticam ve korkuyorum 😐😊
YaseminBatrk Eacem amin amin cümlemizin . Bizde 5 Mart’a kadar bekleyeceğiz 40+4 oluyoruz o zaman . Suni verecek sanırım . İnşallah suni sancı ya gerek kalmadan doğururum
Kubar Allah kurtarsin canım inşallah suni sancıya gerek kalmaz gider gitmez kendi sancin ile doğurursun
Rmysnssmnsf Kızlar benim de 40 haftayı geçti yarın kontrolüm var sizce gün verir mi? Bu arada devlete gidiyorum